Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Εξελίξεις στο Κυπριακό και ερωτηματικά για την πολυμερή …

Η είδηση από το χθεσινό δείπνο στη Λευκωσία για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και διεξαγωγή πολυμερούς στις 12 Ιανουαρίου προκαλεί ερωτήματα για πώς από το ναυάγιο στο Μοντ Πελεράν φτάσαμε μέσα σε λίγες ημέρες στη χθεσινή απόφαση.

Μυστικός Δείπνος; ή φοβού τους Τούρκους και δώρα φέροντες ...
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό μετά το χθεσινό δείπνο, στην ουδέτερη ζώνη στη Λευκωσία, του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, με πρωτοβουλία του ειδικού απεσταλμένου του γ.γ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Άιντε.

Η είδηση από το χθεσινό δείπνο στη Λευκωσία για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και διεξαγωγή πολυμερούς στις 12 Ιανουαρίου προκαλεί ερωτήματα για πώς από το ναυάγιο στο Μοντ Πελεράν φτάσαμε μέσα σε λίγες ημέρες στη χθεσινή απόφαση … (NAYTEMPORIKH, UPD:16:26, Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 15:03).


Πρόκειται περί μεγάλης εκπλήξεως.

Σε συνέχεια αυτών που που είπαμε τις προηγούμενες ημέρες – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/11/blog-post_42.html , προφανώς ο Κύπριος Πρόεδρος αναγκάστηκε να συμφωνήσει υπό την πίεση διεθνών παραγόντων και ενώ ο σουλτάνος Ερντογκάν καθημερινώς βομβαρδίζει Ελλάδα και Κύπρο με απειλές και παράλογες αξιώσεις και περιφρόνηση προς κάθε διεθνή έννομη τάξη. Και απειλώντας ακόμα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία ονειρεύεται να γίνει μέλος και διευθυντικός παράγων.

Ελπίζω να μη γίνουμε για μια ακόμα φορά απλοί θεατές εξελίξεων που θα σημάνουν νέες απώλειες εθνικού εδάφους και κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου