Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Τσίπρας: «Δεν θα παραδώσουμε ποτέ το λαό στους "yes-men"» …

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες θέλησε να στείλει κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τη διήμερη παραμονή του στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Αλέξης με αριστερούς φίλους στο Βερολίνο, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ17 Δεκ 2016
Ο Κ. Τσίπρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό τόνισε πως δεν θα τον εγκαταλείψει στα χέρια των "yes men  ενώ ανέφερε πως η Ελλάδα παλεύει να τελειώσει με τη λιτότητα, τα Μνημόνια και την ύφεση και επισήμανε ότι η οικονομία μετά από αρκετές χρονιές ύφεσης, φέτος επέστρεψε στην ανάπτυξη … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 17 Δεκέμβριου 2016).

Νομίζω ότι φθάσαμε πια στα όρια της παρακρούσεως.
Δημοσίευση σχολίου