Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ερώτημα 271ο … για τη μακάβρια αναισθησία δημοσιογράφων …

Η συμπεριφορά όσων δημοσιογράφων και παρουσιαστών ειδήσεων, οι οποίοι αναφέρουν με ικανοποίηση και ίσως θαυμασμό, ότι δεν υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων τραγικών συμβάντων ανά την υφήλιο, είναι προσβλητική, ακατανόητη, προκλητική. και αναξιοπρεπής.

Τα θύματα είναι άνθρωποι και δεν έχει καμιά σημασία ποια είναι η εθνικότητά τους. Αυτή αφορά τα εντεταλμένα όργανα και τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες. Όχι τους τυμβωρύχους της ενημέρωσης.
Δημοσίευση σχολίου