Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ερώτημα 274ο … για τους παιδικούς σταθμούς των προνομιούχων …

Με αφορμή την είδηση της πρόσληψης πρόσθετου προσωπικού στη Βουλή που «θα προσφέρει τις υπηρεσίες» όχι μόνο στον βρεφονηπιακό σταθμό και στο νηπιαγωγείο της Βουλής …», αναρωτιόμαστε γιατί και η εθνοσωτήρια κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η Βουλή πρέπει να διαχωρίζει τους πολίτες σε προνομιούχους και πληβείους.

Πότε θα τερματιστεί η παράλογη πρακτική των προνομιούχων Ελλήνων, να διατηρούν σταθμούς εκεί που εργάζονται με έξοδα των φορολογουμένων, ενώ άλλοι δύσμοιροι και με πενιχρά εισοδήματα, πρέπει να στέλνουν τα μικρά τους σε δημόσιες, δημοτικές ή και ιδιωτικές δομές;

ΥΓ: Μας εξοργίζει η παρανοϊκή συμπεριφορά των ηγητόρων που επικαλούνται το λαό και τη δυστυχία του, για να αλιεύσουν ψήφους, ενώ κάνουν ότι μπορούν να διχάσουν τους πολίτες και να διατηρήσουν προνόμια συντεχνιών και ομάδων πίεσης. Στη ομάδα των λαοπλάνων - με τα έργα του πλέον - συμπεριλαμβάνεται και ο εκλαμπρότατος πρόεδρος της Βουλής των (προνομιούχων Ελλήνων) κ. Νίκος Βούτσης.

Δημοσίευση σχολίου