Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Παρακαλώντας και προκαλώντας κάτι θα εισπράξουμε …

Τρίμηνη παράταση της ρύθμισης για τα αυθαίρετα αποφάσισε το Υπουργείο ΠεριβάλλοντοςΤρίμηνη παράταση στην ισχύ της ρύθμισης για τα αυθαίρετα αποφάσισε το Υπουργείο Περιβάλλοντος … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 16 Ιανουαρίου 2017).
Ότι θα  έφθανε το κράτος σε τέτοια εξευτελιστικά επίπεδα παρακμής και παράνοιας, να παρακαλεί τους κατόχους αυθαίρετων να τα νομιμοποιήσουν, δεν το φανατιζόμουν ποτέ.

Ούτε κανείς  άλλος στον πλανήτη Γη θα μπορούσε ποτέ να το διανοηθεί. Το κράτος να φυλάει κατουρημένες ποδιές, όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός.

Το σύνθημα είναι απλό: Νόμος είναι παραβιάστε τον και το κράτος (δηλ. η κυβέρνηση, εμείς) είμαστε εδώ να σας προστατεύσουμε.
Δημοσίευση σχολίου