Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Συμβαίνουν πράγματα γύρω μας και εμείς το χαβά μας …

Η​​ πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παρίσι επανάφερε στο προσκήνιο τις ευρείας εμβελείας πολιτικές εξελίξεις της Γαλλίας. Διαβάσαμε το άρθρο του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΕΒΕΛΑΚΗ «Η Γαλλία στο προσκήνιο». Το βρήκαμε ενδιαφέρον.

Τα θέματα που θίγονται είναι εξαιρετικά επίκαιρα, αλλά ως συνήθως η ελληνική πολιτική ηγεσία δεν ενδιαφέρεται, δεν τα κατανοεί και δεν τα έχει ποτέ ακούσει. Προφανώς γατί κανείς δεν ασχολείται με τα σοβαρά και σημαντικά. Αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η νομή της εξουσίας και η μεγιστοποίηση του οφέλους τους από την ενασχόλησή τους με την πολιτική.

Περιμέναμε τουλάχιστον να απασχολούν την πνευματική ηγεσία, αλλά και αυτή φαίνεται να είναι απολύτως βολεμένη και να καθεύδει.

Και ο λαός στο σκοτάδι.
Δημοσίευση σχολίου