Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Αντιπαρατεθείτε με την πραγματικότητα κ. Παπαδημητρίου, όχι με τη κα Μπακογιάννη …

Διαβάσαμε τις προηγούμενες ημέρες τον από εφημερίδος -  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – επιστημονικό διάλογο του εξαιρετικού υπουργού μας κ. Δημητρίου Παπαδημητρίου και της βουλευτού κας Ντόρας Μπακογιάννη.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και οι δύο ξεχειλίζουν από επιστημονικές γνώσεις, είναι γνώστες όλων των επιστημονικών δημοσιεύσεων που αφορούν τα οικονομικά και δείχνουν επιμέλεια, γνώση του θέματος και ετοιμότητα επιχειρημάτων, όπως αναδεικνύονται ανάγλυφα χάρις στους μονολόγους των ηγετικών φυσιογνωμιών τους.

Αλλά υπουργέ κ. Παπαδημητρίου εδώ δεν είστε πλέον ερευνητής, καθηγητής και επιστήμων. Είστε υπουργός της εθνοσωτήριου κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διευθύνει επί διετία τις τύχες της Ελλάδος και τη μοίρα των ταλαίπωρων πολιτών της.

Δεν έχετε κανένα, μα κανένα λόγο να αντιπαρατίθεστε με την κα Μπακογιάννη, ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα του τόπου.

Πρέπει και οφείλετε να αντιπαρατεθείτε στην πραγματικότητα!

Κατανοήστε το επί τέλους. Και πείτε μας πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήσατε και εσείς στους δύο μήνες της μέχρι σήμερα θητείας σας και πόσες πρόκειται να δημιουργήσετε στο άμεσο μέλλον.

Πολύ Απλά και Κατανοητά, ελπίζουμε.
Δημοσίευση σχολίου