Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Το μέλλον της τιβί ...  / Στρατηγική επιλογή η τηλεόραση και το ραδιόφωνο μέσω Διαδικτύου ...

Έχουμε ξαναγράψει ότι η σημερινή άμεση πλημμυρίδα ελεύθερων καναλιών τιβί ανά τον κόσμο πρέπει να λάβει τέλος.

Ασφαλώς τα εναλλακτικά μέσα που έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στο στερέωμα, εξαρτώνται από τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις προθέσεις των τεχνολογικών κολοσσών να εξερευνήσουν τις δυνατότητες οικονομικής εκμετάλλευσης και επιρροής και να αποκομίσουν προφανώς κέρδη.

Παράλληλα, οι κυβερνήσεις οφείλουν να προστατεύσουν τους πολίτες και ιδίως τους νέους από τη μαζική προβολή βίας, ψεύτικών κόσμων, χαβαλέ, ταπεινών ενστίκτων, γυμνού και αφηνιασμένων κατηχητών, κάθε ανοησίας και απόψεων.

Ευθύνη έχουν και οι πνευματικοί ταγοί – άνθρωποι και φορείς – και όλοι εκείνοι που αγαπούν, κατανοούν και προσβλέπουν στο σημαντικό και θεμελιακό ρόλο της ελληνικής  γλώσσας, στη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη σύγχρονης και ευημερούσας Ελλάδας.

Οι καιροί δεν περιμένουν.

Πρέπει άμεσα να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να προκύψουν άμεσα και υλοποιήσιμα αποτελέσματα. Και πρέπει επί τέλους το περίφημο ΕΣΡ να ενεργοποιηθεί και να μη κάνει και αυτό το χαζό, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι υπεύθυνοι.


2. Διαβάστε την άποψή μας για το μεταναστευτικό και την τιβί «Τι δένει τους ανθρώπους με το τόπο τους, τι τους κάνει πολίτες…» - http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/04/blog-post_25.html 
Δημοσίευση σχολίου