Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Τρομακτικές εικόνες άθλιας χώρας αθλίων ηγετών …

Τα κανάλια της τιβί έδειξαν το καταυλισμό των Ρομά στην Κομοτηνή εκεί που διαβιούν οι απόκληροι της Ελλάδος και ζούσαν ο 14-τετράχρονοα θύτης και το μόλις έξι ετών θύμα κακοποίησης έως θανάτου, θύμα του. Η είδηση και περιγραφή της άθλιας ελληνικής πραγματικότητας στο https://youtu.be/8dI494NQGPQ

Οι εικόνες αποκρουστικές, απάνθρωπες, ανελέητες για χώρα που θέλει να λέγεται πολιτισμένη, που η κυβερνητική προπαγάνδα νοιάζεται για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, αλλά κακοποιεί συστηματικά, απάνθρωπα και παρατεταμένα τους πολίτες της Ρομά.

Τους άθλιους κουστουμαρισμένους μέσα στα Αρμάνι και Μπός κουστούμια τους κυβερνήτες και αρμόδιους πρέπει να τους βάλουμε όλους σε μια εξέδρα να τη ξανοίξουμε στα βαθιά νερά του Αιγίου και να τη βυθίσουμε. Μόνον έτσι θα αποκαταστήσουμε την ευπρέπειά μας και θα ανακτήσουμε το δικαίωμά μας να λέμε ότι είμαστε πολιτισμένοι.

Όχι ότι δε φταίμε και μείς ως πολίτες που τους ανεχόμαστε, τους γλύφουμε για να μας γλύφουν με τη σειρά τους και να συνεχίσουμε τα καθημερινά μικρά και μεγάλα εγκλήματα που διαπράττουμε εις βάρος ημών των ιδίων, των παιδιών μας και του πολιτισμού μας.

Η ΕΕ έχει δώσει τεράστια κονδύλια για την ανθρώπινη εγκατάσταση των Ρομά και την εκπαίδευση των παιδιών τους. Που πήγαν τα χρήματα; Που πήγαν οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις; Τα έφαγαν όλα;

Εμείς έχουμε κατά καιρούς επισημάνει (αν και αυτό δε μας απαλλάσσει από τις ευθύνες μας ως πολίτες) τα προβλήματα – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/10/blog-post_96.html και εκεί αναφορές, χωρίς όμως να μπορέσουμε να συγκινήσουμε κανένα.

Ελπίζουμε να γίνει τώρα κάτι. Και θα γράψουμε στον παρφουμαρισμένο επίτροπο κ. Αβραμόπουλο μήπως και συγκινηθεί και επιληφθεί του θέματος. Μιας και πρόκειται για Έλληνες πρόσφυγες εντός Ελλάδος.
Δημοσίευση σχολίου