Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Χάρτη εξόδου από το μνημόνιο προτείνει ο ΣΕΒ …

Την χάραξη μιας νέας οικονομικής πολιτικής, που να καθιστά βαθμιαία περιττά τα μνημόνια, προτείνει ο ΣΕΒ

,

καλώντας την κυβέρνηση να συμφωνήσει με τους εταίρους μας και να εφαρμόσει προκαταβολικά και με συγκεκριμένο αυστηρό χρονοδιάγραμμα, μία σειρά από δράσεις (μεταξύ αυτών η μείωση του αφορολόγητου και η άμεση άρση των capital controls), που θα σηματοδοτήσουν «οριστική αλλαγή υποδείγματος σε σχέση πρακτικές του παρελθόντος» … (.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 26.01.2017 : 17:06).

Επί τέλους κάτι χειροπιαστό από την οικονομική ελίτ της χώρας και τους πλούσιους Έλληνες καπιταλιστές.

Θα τους παραδεχόμουν όμως αν έκαναν τα πρώτα βήματα και βλέπαμε μερικές χαρακτηριστικές και αποτελεσματικές επενδύσεις.

Ιδέες μπορούν να διατυπωθούν πολλές (και έχουν διατυπωθεί πάρα πολλές), αλλά τα επιχειρηματικά σχέδια είναι άλλη υπόθεση. Επιβάλλεται όμως η άμεση επένδυση σε τομείς αμέσου ενδιαφέροντος.

Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου