Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Να βγει από το παλάτι του …

Τη συμβολή του ΠτΔ στη δημιουργία μιας μεγάλης κυβέρνησης ζήτησε ο Β. Λεβέντης

Να συμβάλλει στη συναίνεση και στη δημιουργία μιας μεγάλης κυβέρνησης που θα φέρει την πολιτική σταθερότητα στη χώρα ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο


 INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

κατά την καθιερωμένη τελετή υποβολής ευχών … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:26, Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 13:26).

Το να βγει από το παλάτι του ο θαυμάσιος πάρεδρος της Δημοκρατίας, τη θαλπωρή, τη τεράστια αποζημίωσή του, τις ευκολίες του και των υποκλίσεων των υπηκόων του είναι θέμα παιδείας, αυτοσεβασμού, πολιτισμού και κατανόηση του ρόλου του. Αλλά αυτά σπανίζουν σήμερα.

Εκεί έξω από την Ηρώου του Αττικού και τα Παλάτι δεν υπάρχουν αναξιοπαθούντες, ορφανά, άνεργοι, άρρωστοι, απόκληροι, άτυχοι, άστεγοι, φυλακισμένοι, απόκληροι, ηλικιωμένοι, ξεχασμένοι και δυστυχείς.

Όλοι αυτοί είναι ανύπαρκτοι, ενοχλητικοί, ίσως βρώμικοι, νηστικοί, απελπισμένοι και δεν έχουν καμία θέση στα ζεστά και πλούσια ανάκτορα του πολιτικού συστήματος που απομυζά όλη την ικμάδα του έθνους και των ανθρώπων του.

Καλή χρονιά και μακάρι όλα αυτά να είναι μόνον στη φαντασία μου και στη κακή εκ μέρους μου αντίληψης της πραγματικότητας.
Δημοσίευση σχολίου