Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Κόψτε συντάξεις, αυξήστε τους μισθούς των παραγωγικών ανθρώπων …

Κόκκινες γραμμές οι μειώσεις των συντάξεων, λέει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση των πλούσιων κομμουνιστών καπιταλιστών που μας κυβερνούν επί δυο θλιβερά έτη.

Αλλά οι λογαριασμοί δεν βγαίνουν, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται ως κλισέ, για να καταλαβαίνουν οι ιθαγενείς .

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το έλλειμμα του συνταξιοδοτικού είναι τεράστιο και η χώρα έχει καταντήσει χώρα προνομιούχων συνταξιούχων, οι οποίοι ζουν εις βάρος της χώρας και των παιδιών της.

Ασφαλώς και πρέπει να δίνονται λογικές συντάξεις βάσει των χρήματων που κατέβαλαν ως εργαζόμενοι οι πολίτες. Αλλά τα ποσά αυτά πρέπει να γίνουν επί τέλους γνωστά, όπως λέγαμε στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2017/01/blog-post_6.html .

Ανάγκη καλών αμοιβών έχουν οι νέοι και κυρίως οι νέοι οικογενειάρχες ηλικιών 25 ή 30 έως 50 ή 55 ετών, οι οποίοι έχουν κα τις μεγαλύτερες υποχρεώσεις λόγω τέκνων, όπως λέγαμε το 2008 στο  http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/03/blog-post_9498.html . Τα πλεονεκτήματα της πολιτικής αυτής είναι προφανή, όπως και στην έμμεση υποστήριξη στην οικογένεια και στη θετική εξέλιξη του δημογραφικού προβλήματος.

Ελπίζουμε ότι οι αυθέντες μας θα ενσκήψουν στο πρόβλημα και να βρουν επί τέλους λογικές λύσεις.

ΥΓ: Στην ίδια λογική δεν έχει έννοια το εφ’ άπαξ – βλέπετε π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/06/blog-post_2.html

Δημοσίευση σχολίου