Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Μπράβο Γιάννη Αντετοκούνμπο …

Ο σεβασμός του Αντετοκούνμπο στην ελληνική σημαία: «Δεν υπογράφω πάνω της»

Δεν υπέγραψε ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς πάνω στην ελληνική σημαία, δείχνοντας έμπρακτα πως σέβεται το σύμβολο της χώρας. Το περιστατικό σημειώθηκε μόλις τελείωσε το παιχνίδι των Μπακς στη Νέα Υόρκη όπου αρκετοί Έλληνες μαζεύτηκαν στο πάρκινγκ του αεροδρομίου για να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον Έλληνα άσο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

όταν κάποιος του έδωσε την σημαία να την υπογράψει αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας «Όχι δεν υπογράφω πάνω στη σημαία» αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως σέβεται τη χώρα και το εθνικό σύμβολο. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 5 Ιανουαρίου 2016).

Αυτό θα πει ευγένεια, εξυπνάδα, αρχές και σεβασμός στην Πατρίδα και τα Σύμβολα.

Αυτά που εξευτέλισαν και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πάκης Παυλόπουλος και οι ολυμπιονίκες μας, στις 25 Αυγούστου 2016. Καμαρώστε τους http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/08/blog-post_25.html.
Δημοσίευση σχολίου