Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Η Τροχαία σε διακοπές όλο το χρόνο …

Δε λέμε, καλά είναι τα σποτάκια στην τηλεόραση, αλλά να μην τα δείχνουν ακατάλληλες ώρες π,χ, πολύ πρωί, όταν όλη η φύσις ησυχάζει.

Καλύτερα είναι ακόμα αν οι τροχονόμοι είναι στο δρόμο και καλύτερα να γίνεται συστηματικός και αυστηρός έλεγχος στην τήρηση του ΚΟΚ και να επιβάλλονται εξοντωτικά πρόστιμα σε όσους εσκεμμένα υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητος, οδηγούν υπό τη επήρεια αλκοόλ και παραβιάζουν συστηματικά τα ΣΤΟΠ. Ειδικές ποινές πρέπει να ισχύουν για τους επαγγελματίες.

Τέλος πρέπει κάποτε η Τροχαία να βγει στους δρόμους και να ελέγξει όλα τα σήματα που υφίστανται σήμερα και να γίνει ορθολογικός ανασχεδιασμός όλων. Το σημερινό χάλι μόνο παραβιάσεις και κατάρρευση του όλου συστήματος προκαλεί.

Και οι αρμόδιοι αρκούνται στη τακτική μισθοδοσία τους και αδιαφορούν για τις  τραγικές συνέπειες της αβελτηρίας τους και τις εκατόμβες των θυμάτων.
Δημοσίευση σχολίου