Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις …

Με στήσιμο νέων μπλόκων, αλλά και ενίσχυση των σημείων όπου ήδη έχουν παραταχθεί τρακτέρ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη τη χώρα.Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας δηλώνουν αποφασισμένοι να θέσουν σήμερα σε εφαρμογή τον σχεδιασμό τους προκειμένου να φτάσουν σε σημεία που έχουν επιλέξει να στήσουν τα μπλόκα τους, παρά την αντίσταση που βρίσκουν από τις αστυνομικές δυνάμεις. «Δεν έχουμε σκοπό να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Με κάποιο τρόπο, κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον Προμαχώνα» δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Προμαχώνα, Γιάννης Τουρτούρας. Αγρότες του νομού Σερρών, έδωσαν ραντεβού στις 10 το πρωί στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου έξω από τον Λευκώνα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, περί τις 12.00 θα ξεκινήσουν τη δράση τους … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:34, Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 11:32).

Εκφράζουμε το θαυμασμός μας για τους στρατηγούς αγροτοσυνδικαλιστές και άλλους ετοιμοπόλεμους πολέμαρχους, που άφησαν τα χωράφια και τις επιδοτήσεις και επιδίδονται στον ιερό τζιχάντ πόλεμο που αρχίζει κάθε χρόνο αυτή την εποχή και τελειώνει όποτε θέλουν.

Από τις εμφανίσεις τους στην τιβί, διαπιστώνουμε ότι είναι άγριοι, άτεγκτοι, πολεμοχαρείς, λάβροι, καλοζωισμένοι, καλοντυμένοι, με τρακτέρ τελευταίας τεχνολογίας αλλά και σαράβαλα για συσκότιση και αποφυγή ζημιών, απολαμβάνουν τσίπουρα και σουβλάκια στα μπλόκα και απειλούν Θεούς και δαίμονες.

Και φυσικά αν και λένε εναντίον της κυβέρνησης, ουσιαστικά εκβιάζουν τους συνανθρώπους τους, αλλά και αλλήλους, αφού κλειστοί δρόμοι σημαίνει ότι δεν μπορούν οι πολίτες να λειτουργήσουν ως πολίτες, αλλά υποβιβάζονται σε ανελεύθερους υποτελείς του γούστου του Μεγάλου Αγρότη.

Προτείνουμε να οργώσουν τους αποκλεισμένους αυτοκινητόδρομους μια και είναι πλέον άχρηστοι και να σπείρουν μπαμπάκια στη Θεσσαλία, σπαράγγια, μανιτάρια και κρόκους στη Δυτική Μακεδονία, λαχανικά στη Θεσσαλονίκη, καπνά στη Δράμα και στις Σέρρες κ.λ.π.

Έτσι θα ενισχυθεί το εισόδημά τους και ελπίζουμε ότι σύντομα θα σταματήσουν να μας ταλαιπωρούν και να βγάζουν το άχτι τους στους άλλους πολίτες.
Δημοσίευση σχολίου