Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Γελά δ’ ο μωρός καν τι μη γελοίον εί …

Τόσκας: Το ζήτημα των Εξαρχείων δεν αντιμετωπίζεται με γενικευμένη επίθεση

«Δεν υπάρχει νεοτρομοκρατία, πρόκειται για ουρές της παλαιάς τρομοκρατίας οι οποίες σιγά σιγά εξουδετερώνονται», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας,στον απόηχο της ένοπλης επίθεσης κατά αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για αντίδραση κάποιων, επειδή η σύλληψη της Πόλας Ρούπα ήταν πολύ σημαντικό πλήγμα, «καθώς συνελήφθη ένα πολύ σημαντικό στέλεχος τρομοκρατικών οργανώσεων».

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για τα Εξάρχεια, έκανε λόγο για επιπόλαιη προσέγγιση αντιμετώπισης του προβλήματος και διερωτήθηκε γιατί δεν έκανε η ΝΔ τίποτα τόσα χρόνια, εάν ήταν τόσο απλό. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 12 Ιανουαρίου 2017).
Θαυμάσια λόγια, θαυμάσιου και εξαιρετικά αποτελεσματικού στελέχους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Βέβαια αν ο κ. αν. υπουργός φορούσε παντελόνια και μάλιστα στεγνά, θα έπρεπε να έχει την ανδρεία, την τόλμη και την αυτοπεποίθηση να μετακομίσει και να κατοικεί στα Εξάρχεια. Έτσι για να αποδεικνύει και του λόγου το ασφαλές και ότι κατανοεί αυτά που εκστομίζει.

Αλλά …
Δημοσίευση σχολίου