Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

H ENGIE Hellas, ανέλαβε τη διαχείριση εγκαταστάσεων του ΚΠΙΣΝ …Eravelling News January 23, 2017

http://news.travelling.gr/2017/01/h-engie-hellas-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5/book 

H ENGIE Hellas, θυγατρική του Γαλλικού ομίλου ENGIE, υπέγραψε τη σύμβαση ολοκληρωμένης διαχείρισης εγκαταστάσεων για το νέο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα.

Η ENGIE Hellas θα παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών: τεχνική συντήρηση, ενεργειακές υπηρεσίες, υπηρεσίες ασφαλείας, υπηρεσίες καθαρισμού και διαχείρισης απορριμμάτων καθώς και υπηρεσίες πρασίνου.

Η σύμβαση αυτή είναι η μεγαλύτερη του είδους της στην Ελλάδα και αναμένεται να δημιουργήσει τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων και των υπεργολάβων.

Αυτή η πενταετής συνεργασία μεταξύ της ENGIE και του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα διασφαλίσει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης για το ΚΠΙΣΝ σε συνέχεια της Πλατινένιας Πιστοποίησης LEED1 που κατέκτησε, και η οποία αποτελεί την υψηλότερη δυνατή διάκριση για φιλικά προς το περιβάλλον και βιώσιμα κτίρια ….

Εξαιρετική απόφαση. Το ΙΣΝ καινοτομεί και πάλι. Εύγε.

Έτσι τα γαμψά νύχια του ελληνικού δημοσίου – βλέπε κομματόσκυλα και διαπλεκόμενοι αναρχικοί και καταστροφείς κάθε είδους - θα μείνουν μακριά.

Καλή επιτυχία.
Δημοσίευση σχολίου