Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

  Πλιάτσικο 30 ατόμων σε κατάστημα ρούχων στα Εξάρχεια …

Το απόγευμα της Τρίτης, γύρω στις 7:30, περίπου 30 άτομα εισέβαλαν στο εμπορικό κέντρο Αίθριο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 6 και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τον φύλακα του εμπορικού κέντρου, πραγματοποίησαν πλιάτσικο στο κατάστημα ορειβατικών ειδών Alpamayo Pro, παίρνοντας ρούχα, σακίδια και χρήματα.

Σπεύδε βραδέως ...
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια εβδομάδα, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ, στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού, στα Εξάρχεια και αφού ακινητοποίησαν ένα υπάλληλο απέσπασαν διάφορα προϊόντα.(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 15 Φεβρουαρίου 2017).

Πλήρως αναρχούμενη πολιτεία.

Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι οι εγκληματίες δρουν χωρίς προστασία και ενθάρρυνση.

Μη ρωτήσετε τι κάνει η αστυνομία. Μη ρωτήσετε τι κάνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Μη ρωτήσετε τι κάνει το υπουργείο Εσωτερικών. Μη ρωτήσετε τι κάνει η Δικαιοσύνη. Μη ρωτήσετε που βρίσκονται οι κκ. εισαγγελείς.

Οι απαντήσεις είναι απλές, αλλά δεν εμπίπτουν στη λογική. Ίσως μια επίσκεψη στην Πλατεία Κουμουνδούρου μπορεί να δώσει απαντήσεις.
Δημοσίευση σχολίου