Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Κοινή έκκληση για την Ευρώπη από 300 επιφανείς προσωπικότητες …

«… Κοινή έκκληση για μια Ευρώπη η οποία θα εγγυάται την ευημερία, την ασφάλεια και την δημοκρατία συνυπογράφουν 300 επιφανείς πολιτικοί, διανοητές και πανεπιστημιακοί

Μαύρη είναι η νύχτα στην Ευρώπη, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 13 Φεβ 2017
μεταξύ άλλων ο Τζουλιάνο Αμάτο, η Έμμα Μπονίνο, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Άντονι Γκίντενς και ο Λουκάς Τσούκαλης …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΟΣΜΟΣ 13.02.2017 : 21:09).

Βρήκα τη διακήρυξη πολύ καλή έως εξαιρετική.

Πρέπει να την υπογράψουν τουλάχιστον 300.000.000 Ευρωπαίων πολιτών και πάνω από 8-9 εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών. Ναι όλων αυτών που αποκόμισαν οφέλη από τα 30 και πλέον χρόνια που η Ελλάδα είναι  μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας.

Και μάλιστα τα τελευταία 8 και πλέον έτη ζούμε χάρις στους ευρωπαίους φίλους και συνοδοιπόρους μας και η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στις 40 ποιο πλούσιες χώρες του κόσμου. Και παρά τα εγκληματικά λάθη του πολιτικού συστήματος και πάρα πολλών αδηφάγων και ανερμάτιστων πολιτών της.
Δημοσίευση σχολίου