Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

κ. Τσίπρα, λυπηθείτε τα παιδιά σας …

Επειδή είναι τοις πάσι γνωστόν ότι «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα».

Επειδή ο πρωθυπουργός είναι ηγέτης και όχι επιστήμων που σχεδιάζει και εκτελεί πειράματα προς επιβεβαίωση των απόψεών και των θεωριών του

Επειδή η κατάρριψη των θεωριών των επιστημόνων από τα πειράματα έχουν αντίκτυπο μόνον στους ίδιους, αφορούν μόνον τους άλλους που συναλλάσσονται με αυτούς, σπανίως την επιστήμη και καθόλου το κοινωνικό σύνολο, άμεσα

Επειδή η ζωή έχει δείξει ότι πολύ συχνά οι ηγέτες κάνουν λάθη και δύσκολα  λαμβάνονται αποφάσεις υπέρ του κοινωνικού συνόλου

Παρακαλούμε κ. πρωθυπουργέ να αφήσετε κατά μέρος τα πείσματα, τις θεωρίες, τις εσωτερικές φωνές που σας καθοδηγούν, τους σοφούς συμβούλους σας και τα υψιπετή όνειρά σας και να προσγειωθείτε στη οδυνηρή πραγματικότητα.

Σκεφτείτε τα παιδιά σας, τις οδυνηρές συνέπειες αφρόνων πολιτικών, τη δυστυχία που θα επιφέρετε σε όλους και στην οικογένεια σας (ακόμα και αν δραπετεύσετε με ελικόπτερο), τις συνέπειες των πράξεών σας και των αποφάσεών σας, το κατατρεγμό, τις περιπέτειες που συνεπάγονται ακόμα και τις κατηγορίες για εσχάτη προδοσία και γενοκτονία που λογικά θα υποστείτε και ασφαλώς θα αντιμετωπίσετε.

Βρείτε έντιμη συμφωνία με όλους εκείνους που μας υποστηρίζουν να ζούμε αξιοπρεπώς σε κάποιο βαθμό έως σήμερα και ασχοληθείτε σοβαρά με ένα πρόγραμμα ανάκαμψης, απασχόλησης και ανάτασης του δύσμοιρου Ελληνικού λαού.

Ναι αυτού, του οποίου η πλειοψηφία σας εμπιστεύτηκε, αλλά την εξαπατήσατε τραγικά, απρόκλητα, σαδιστικά, χωρίς φρόνηση και αποτέλεσμα.

Ίσως φαίνονται σε πολλούς υπερβολικές οι λέξεις και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούμε. Αλλά καλύτερα να λεχθούν όλα αυτά ωμά και τίμια, πριν είναι πολύ αργά, παρά να μιλάμε περιφραστικά και ως πυθίες.
Δημοσίευση σχολίου