Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως …

Αξίζει να διαβαστούν τα άρθρα του κ. Γιάννη Κοτοφώλου «Το νέο δόγμα της Ευρώπης θα αλλάξει όλα τα δεδομένα» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 20.02.2017) και του κ. Πάσχου Μανδραβέλη «Στο σταυροδρόμι της Ευρώπης» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 27.02.2017:19:43), σχετικά με το άμεσο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Δυστυχώς η Ελληνική κυβέρνηση που πρέπει να πληροφορεί επίσημα, έγκυρα και συστηματικά τους Έλληνες πολίτες, επιλέγει την αδράνεια, την αδιαφορία και ίσως τις σκέψεις εξόδου από την ΕΕ. Και αφήνει την πληροφόρηση στα ΜΜΕ, που έχουν τους δικούς τους στόχους και επιδιώξεις.

Ευτυχώς που ακόμα μπορεί να διαβάσει κανείς μάλλον αξιόπιστες αναλύσεις χάρις και στις δυνατότητες παρακολούθησης ξένων ΜΜΕ και ανταποκρίσεων, στα πλαίσια του ανταγωνισμού και της εξασφάλισης θεατών, ακροατηρίων και αναγνωστών.

Οι πολίτες πρέπει να προβληματιστούν σοβαρά για τις κυοφορούμενες και  τις επερχόμενες εξελίξεις και οφείλουν να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη. Ελπίζουμε υπέρ της ενιαίας ΕΕ και των πλεονεκτημάτων που αυτή συνεπάγεται, στον αβέβαιο πλέον κόσμο μας.

Δημοσίευση σχολίου