Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζουν τις κουμπάρες …

Τα μικρά κορίτσια κυρίως, παλιά έπαιζαν και τις κουμπάρες. Μιμούνταν τους μεγάλους και έπαιρναν ρόλους και συμπεριφέρονταν όπως οι μεγάλοι, ενώ μάζευαν διάφορα αντικείμενα τα οποία βάφτιζαν με ονόματα που αντιστοιχούσαν και έμοιαζαν με τα αντικείμενα του σπιτιού. Μια μικρογραφία του προσιτού κόσμου, αλλά με πολύ φαντασία.

Τα κύριο χαρακτηριστικά της όλης δραστηριότητας ήταν οι επινοήσεις, ο μιμητισμός και οι ψευδαισθήσεις.

Η φαντασία οργίαζε και ο αυτοσχεδιασμός ήταν η πεμπτουσία της δραστηριότητας. Όμως ήταν ευχάριστη απασχόληση και φάνταζε δημιουργική.

Οι μεγάλοι έμεναν απερίσπαστοι να κάνουν τις απαραίτητες καθημερινές  εργασίες και τα παιδιά ήταν υπό έλεγχο.

Κάπως έτσι συμπεριφέρονται κυβέρνηση και κόμμα. Τίποτε νέο, τίποτε δημιουργικό, τίποτε με γνώσεις και ωριμότητα. Μόνον παιδικά παιχνίδια να περνά η ώρα και να φαίνονται σε όλους ότι είναι πολύ απασχολημένοι. Τo φαγητό πάντως είναι εξασφαλισμένο.
Δημοσίευση σχολίου