Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Αλέξη, το μπαλκόνι δεν αποδίδει πια …

Για μια ακόμα φορά ο πολύς κ. Αλέξης Τσίπρας, πουλέν των οπαδών του και της κομματίλας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, διέψευσε την 1η Φεβρουαρίου 2017, στη Βουλή των Ελλήνων


 

το τίτλο που φέρει ως πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Τι κρίμα για τη χώρα και τι κρίμα για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ο κύριος αυτός όπως επανειλημμένως έχουμε πει, έχει ένα συγκεκριμένο και περιορισμένο λεξιλόγιο – εμφυλιοπολεμικού περιεχομένου - το οποίο χρησιμοποιεί εις πάσαν ευκαιρίαν. Δεν γνωρίζει τίποτε άλλο.

Λέξεις και έννοιες όπως συνέναιση, συνεργασία, μέλλον, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, ανεργία, οικονομική ανάπτυξη, εκσυγχρονισμός, αξιολόγηση, αριστεία, επιτεύγματα, επιδόσεις, καινοτομία, Παιδεία, Ευρώπη, διεθνείς τάσεις, τεχνολογικά άλματα  κλπ., κλπ., του είναι εντελώς άγνωστες και άχρηστες.

Δεν τις γνωρίζει. Δε θέλει να τις μάθει. Ούτε και ενδιαφέρεται για τις επιπτώσεις τους και τις απαραίτητες προσαρμογές.

Ελπίζουμε να μας κάνει τη χάρη, σύντομα να ιδιωτεύσει.
Δημοσίευση σχολίου