Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Οικόπεδα και μάλιστα τσάμπα τα στρατόπεδα …

Καμμένος: «Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή συμφωνία για την παραχώρηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά»

Στο στάδιο να κλείσει η συμφωνία για παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο Δήμο, με τις προϋποθέσεις ότι θα δοθούν, εκτός στρατοπέδου, τουλάχιστον 100 κατοικίες για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και θα δημιουργηθούν εντός αυτού δύο Μουσεία, ένα για την Εθνική Αντίσταση κι ένα για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, βρίσκεται η υπόθεση του πρώην στρατοπέδου, όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο υπ. Εθνικής Άμυνας Real Estate Καμμένος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 13 Φεβ 2017

«Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή συμφωνία για το θέμα του στρατοπέδου Παύλου Μελά. Προχωρούμε σε αντιπαροχή, από τη μεριά της πολιτείας, με παράδοση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά προς τον Δήμο Παύλου Μελά, σε δημιουργία τουλάχιστον 100 κατοικιών για τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων», δήλωσε ο υπουργός κατά την τελετή εγκαινίων του συγκροτήματος 22 κατοικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε χώρο του πρώην 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 17:36, 13 Φεβρουαρίου 2017).

Αυτό που δεν μπόρεσε να υλοποιήσει ο μαέστρος Άκης Τσοχατζόπουλος, το επιτυγχάνει ως δια μαγείας ο πολύς και φουσκωμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Τα στρατόπεδα να γίνουν όλα οικόπεδα και να διατεθούν – υποθέτω δωρεάν - σε αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.

Η διαπλοκή και ο συντεχνιασμός στα άκρα. Και εις βάρος κάθε ‘Έλληνα νομοταγούς και ειλικρινώς φορολογούμενου πολίτη.

Για μια ακόμα φορά ή Ελλάς οπισθοδρομούσα. Και μάλιστα επί κυβερνήσεως πλουσίων καπιταλιστών κομμουνιστών και ακροδεξιών πατριωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου