Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Θα πρέπει να είναι ωραία αυτήν την εποχή η Βαρκελώνη …

Παππάς: Η Ελλάδα αποκτά εθνικό σχεδιασμό για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών
×

Που είναι ο κ. Παπάς; Στην Mobile World Congress στην Βαρκελώνη
Η ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών Mobile World Congress στην Βαρκελώνη είναι ακόμη πιο ισχυρή με 25 ελληνικές εταιρίες, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η χώρα μας έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να σχεδιάσει το μέλλον -πέρα από την φάση που πέρασε με τις οικονομικές δυσκολίες- επισήμανε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς που επισκέφτηκε σήμερα το ελληνικό περίπτερο.

Οι εφαρμογές είναι αμέτρητες, οι ιδέες περισσότερες, με πίστη στις δυνάμεις μπορεί να κάνουμε την έκπληξη, είπε ο υπουργός, παρουσία και του Γ.Γ. του Υπουργείου & Γ.Γ. Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και του Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Βασίλη Μαγκλάρα … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 27 Φεβρουαρίου 2017).

Θαυμάσια νέα και καλή επιτυχία σε όλους τους νέους φιλόδοξους επιχειρηματίες και επιστήμονες που προσβλέπουν σε ευκαιρίες αναδείξεως στον κόσμο της ψηφιακής επικοινωνίας. Αυτοί άλλωστε όλοι πήγαν εκεί για να κάνουν δουλειές και με δικά τους έξοδα.

Αλλά τι δουλειά είχαν εκεί ο υπουργός κ. Νίκος Παππάς,  ο ΓΓ κ Λευτέρης Κρέτσος και ο αειθαλής ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Βασίλης Μαγκλάρας, ίσως και άλλοι διάφοροι παρατρεχάμενοι; Πόσο κόστισε παιδιά η εκδρομή; Τι ακριβώς έκαναν οι τρεις φωστήρες εκεί; Πως βελτιώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα στον εν λόγω τομέα λόγω της επισκέψεως; Πως βοήθησε το στρατηγικό σχεδιασμό της Ελλάδος στον τομέα; κλπ., κλπ.

Δώσε τους τέτοια και πάρε τους τη ψυχή. Βάλτε τώρα που γυρίζει. Ή τώρα ή ποτέ.
Δημοσίευση σχολίου