Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Η λογική λέει ότι έπρεπε να έχετε ήδη παραιτηθεί κα Θάνου …

«Όχι» στην πρόταση Β. Θάνου λένε και οι Δικαστές του Α.Π.

Με πλειοψηφία 40 -25 οι ανώτατοι δικαστές γνωμοδότησαν ότι δεν υπάρχει καν ανάγκη αυξησης των ορίων ηλικίας των δικαστικών λειτουργών.Οι 25 δικαστές που μειοψήφησαν έκριναν μεν, ότι είναι αναγκαία η αύξηση των ορίων ηλικίας των δικαστικών αλλά όχι για τώρα, όπως ήταν το αρχικό ερώτημα της Προέδρου προς την Ολομέλεια, καθώς τελικά μετά από παρεμβάσεις αντιπροέδρων και αρεοπαγιτών, τελικώς το ερώτημα στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει η Ολομέλεια ήταν:

«Διαπιστώνετε γενικώς ανάγκη αυξήσεως των ορίων ηλικίας των δικαστικών λειτουργών;».

Πάντως πληροφορίες μέσα από την Ολομέλεια κάνουν λόγο για κλίμα έντασης μεταξύ αρεοπαγιτών και της Προέδρου του Αρείου Πάγου. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19:39, Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 19:31).


Αλλά φιλότιμο, δεν υπάρχει. Αποδεικνύεται από τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά.

Δεν αξίζει της περαιτέρω προσοχής μας η κυρία. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να τη κουνήσει.

Ουδέν άλλο σχόλιο.
Δημοσίευση σχολίου