Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί το ΚΑΣ είπε «όχι» στην επίδειξη μόδας του οίκου Gucci στην Ακρόπολη …


Αυτοπροβολή στην Ακρόπολη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 15 Φεβρ 2017
«Ο ιδιαίτερος πολιτιστικός χαρακτήρας των μνημείων της Ακρόπολης δεν συνάδει με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς πρόκειται για μοναδικά μνημεία και σύμβολα παγκόσμιας κληρονομιάς, μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 15 Φεβρουαρίου 2017).

Συμφωνούμε απόλυτα.

ΥΓ: Αλλά γιατί το ΚΑΣ αδιαφορεί για άλλα σημαντικά θέματα; Ως παράδειγμα αναφέρουμε τα περίπτερα της Πλατείας Μοναστηρακίου/Ασωμάτων, που ρυπαίνουν και εξαπλώνονται ως καρκίνος, είναι εστίες ρύπανσης και αποκρουστικά για υγειονομικούς λόγους; Και προσβάλλουν το κατά την άποψή μας νεοΒυζαντινό ελκυστικότατο δάπεδο της Πλατείας – βλέπετε και το
http://simpleandclear.blogspot.gr/2009/01/blog-post.html ; Αντίφαση; Αδιαφορία; Παράβλεψη; Διαπλοκή; Ανοχή σε συμφέροντα; Πολιτικές σκοπιμότητες; Διαλέγετε και παίρνετε.
Δημοσίευση σχολίου