Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Hotel Ermou ή διασκέδαση στο αρχαίο Νεκροταφείο του Κεραμικού …

Χθες Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 περάσαμε, περπατώντας στο κέντρο της Πόλεως των Αθηνών και σε ένα από τα πλέον ιστορικά σημεία της, τον Κεραμικό και είδαμε την αισχρή πραγματικότητα που μας έκανε έξαλλους.

Δείτε πρώτα τις εικόνες

Οδός Ερμού Ηεραμικός Hotel Ermou 14 Φεβ 2017

Οδός Ερμού Κεραμικός  14 Φεβ 2017

Οδός Ερμού Κεραμικός  κουρελαρία 14 Φεβ 2017
Πριν μερικές ημέρες ακούγαμε για μια νέα συναυλία προβεβλημένων «δημιουργών» στο Hotel Ermou. Και προσπαθούσαμε να αντιληφθούμε σε ποιο σημείο της οδού Ερμού ήταν το ξενοδοχείο αυτό που δεν γνωρίζαμε.

Οι εικόνες είναι  αποκαλυπτικές.

Πως είναι  δυνατόν να υπάρχει αυτή η κουρελαρία και αυτά τα παραπήγματα εντός του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμικού, του αρχαίου Νεκροταφείου των Αθηνών; Και ποιοι έδωσαν άδεια να χτιστεί και να λειτουργεί ο «νάος» της τέχνης, το Hotel Ermou; Και γιατί ύστερα από ίσως δέκα και πλέον χρόνια που έπαψε να λειτουργεί, δεν απομακρύνεται το άθλιο κατασκεύασμα στάθμευσης των τρόλεϊ των αστικών συγκοινωνιών;

Ε κύριοι του ΚΑΣ, ε, κ. δήμαρχε Αθηναίων, ε, υπηρεσίες του δήμου της πόλεως των Αθηνών, ε, κύριοι της κυβέρνησης, ε, κκ. πνευματικοί ταγοί των Αθηνών και της Ελλάδας, τι κάνετε;

Συμπράττετε σε έγκλημα; Σε αποτρόπαιη πραγματικότητα και εικόνες; Σε ξεφτίλα οργανωμένη, αποκρουστική και παντοδύναμη;

Αίσχος. Ντροπή. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θα μας οικτίρουν και θα μας υβρίζουν για τις προσβολές, την αναλγησία μας και τις προσφορές και θυσίες που κάνουμε πρόθυμα και χωρίς κανένα ενδοιασμό, στο Μαμωνά.

Ως δημότες Αθηναίων, απαιτούμε άμεσες εξηγήσεις και αποκατάσταση του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμικού.
Δημοσίευση σχολίου