Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ποιότητα στην Ελλάδα δε κρύβεται ...

Κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα και έκλεισαν για δύο ώρες την Λάρισας - Κοζάνης


INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γάλα στο οδόστρωμα έριξαν το πρωί κτηνοτρόφοι που συγκεντρώθηκαν μαζί με τους αγρότες στην εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης στο ύψος της διασταύρωσης Αργυροπουλίου.

Οι κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν δίωρο αποκλεισμό του δρόμου, ενώ έκαψαν και μπάλες άχυρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα μέτρα της κυβέρνησης, όπως δήλωσαν ... (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 
UPD:18:45, Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 18:43).

Η συμπεριφορά αυτή δείχνει αχρειότητα, ανευθυνότητα, παντελή έλλειψη Παιδείας και μίσος εναντίον κάθε συνανθρώπου. Και δυστυχώς είναι επαναλαμβανόμενη και βαίνει συνεχώς και προκλητικά κλιμακούμενη.

Και να φανταστεί κανείς ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν παιδιά και πρέπει να τα διαπαιδαγωγήσουν και να τα κάνουν σοβαρούς πολίτες.

Αίσχος.
Δημοσίευση σχολίου