Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Η Οθωμανική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται τον 21ο αιώνα …

Ολλανδία: «Ανεπιθύμητη» για την κυβέρνηση η εκδήλωση υπέρ του Ερντογάν στο Ρότερνταμ

Την αντίθεσή της στα σχέδια των τουρκικών αρχών, για τη διεξαγωγή συγκέντρωσης υποστηρικτών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 
Η ολλανδική κυβέρνηση τόνισε ότι θα ενημερώσει σχετικά την Άγκυρα για την «ανεπιθύμητη» αυτή εκδήλωση (φωτ. αρχείου).
στο Ρότερνταμ, εξέφρασε την Παρασκευή η ολλανδική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι θα ενημερώσει σχετικά την Άγκυρα για την «ανεπιθύμητη» αυτή εκδήλωση.

Νωρίτερα, ο ηγέτης οργάνωσης Ολλανδών τουρκικής καταγωγής ανέφερε πως ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχεδιάζει να παραστεί στην εκδήλωση της 11ης Μαρτίου, ελπίζοντας να πείσει τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με διπλή υπηκοότητα -ολλανδική και τουρκική- να ψηφίσουν υπέρ της επικύρωσης του νέου Συντάγματος στο δημοψήφισμα του Απριλίου … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:21:52, Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 21:47).

Πρόκειται μάλλον για νέα στρατηγική που ακολουθεί ο σουλτάνος Ερντογκάν – χωρίς βεβαία μουσουλμανικά στίφη ακόμα τουλάχιστον και οργανωμένη διοίκηση και άφθονα μέσα - αλλά τακτικές που δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά των Ευρωπαϊκών χωρών και δημιουργούν προγεφυρώματα και προκεχωρημένα τουρκικά φυλάκια εντός των δημοκρατικών χωρών. Πολλοί βλέπουν αρνητικά τις κινήσεις αυτές και ανθίστανται όπως η Γερμανία και η Ολλανδία (μερικώς), η Αυστρία (κυρίως), ενώ αναμένουμε να δούμε και «προσβολές» και σε άλλες χώρες.

Είναι παρήγορο ότι η Αυστρία έχει αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή εναντίον της περαιτέρω τουρκικής διείσδυσης στην Ευρώπη, προφανώς ενθυμούμενη τα στίφη του σουλτάνου προ των πυλών της Βιέννης. Και μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

[Αν και εμείς ως ‘Έλληνες δεν ξεχνάμε ότι ήταν ο αυστριακός πρέσβης στη Μεγάλη Πύλη που υπέδειξε πως έπρεπε να κανονιοβολεί το υπερμεγέθες κανόνι που είχαν κατασκευάσει Ούγγροι, για να καταρρίψουν τα Βυζαντινά τείχη της Κωνσταντινουπόλεως].

Η ανάμειξη του επίσημου τουρκικού κράτους στα εσωτερικά ζητήματα των χωρών όπου βρίσκονται πολλοί τουρκικής καταγωγής πολίτες, πρέπει να σταματήσει άμεσα, αποτελεσματικά και με σοβαρότητα. Οι τουρκικής καταγωγής πολίτες πρέπει να ενσωματωθούν και όχι να αποτελούν Δούρειο Ίππο, για τα σχέδια αφρόνων και υπερφίαλων τούρκων ηγετών

Ο καιρός επέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου