Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Σε παροξυσμό ο Ερντογάν, απειλεί Ευρωπαϊκή Ένωση και Ολλανδία …

Ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλεσε φασιστική την κυβέρνηση της Χάγης - Η Κομισιόν «πάγωσε» τα κονδύλια ένταξης

Η ολλανδική αστυνομία συγκρούστηκε το βράδυ του Σαββάτου με διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από το Τουρκικό Προξενείο στο Ρότερνταμ, διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου 
Ένα μόλις βήμα πριν από τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεών τους βρίσκονται Τουρκία κι Ολλανδία, ενώ σε κρίση έχουν περιέλθει οι ευρωτουρκικές σχέσεις, συνεπεία της ακατανόητης εμμονής της τουρκικής ηγεσίας να εντάξει τους Τούρκους που ζουν στην Ευρώπη στο προεκλογικό παίγνιο του προέδρου Ερντογάν, εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου, για την υιοθέτηση του νέου τουρκικού Συντάγματος … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:09:30, Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 08:07).

Μπράβο στην Ολλανδία.

Υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών να μη τουρκοπιηθούν και να μη ισλαμοποιηθούν.

Η διείσδυση ισλαμιστών ή ισλαμιστικών απόψεων και δραστηριοτήτων στην Ευρώπη πρέπει να σταματήσει άμεσα και αποτελεσματικά, όπως ξαναγράψαμε.
Δημοσίευση σχολίου