Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Παίρνει σάρκα και οστά το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης …

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιστημονική Επιτροπή του Αναπτυξιακού Συμβουλίου

Έκπληκτος από τη χιονοστιβάδα των νέων θέσεων εργασίας που δημιουργούνται ...
Η πρώτη συνεδρίαση της Επιστημονικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Τη σημερινή συνεδρίαση της 11μελούς επιτροπής συγκάλεσε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Τα μέλη της έχουν οριστεί με απόφαση του υπουργού και πρόεδρος είναι ο διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Levy Γιαν Κρέγκελ και αντιπρόεδρος ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) Νικόλαος Θεοχαράκης. Τα υπόλοιπα εννέα μέλη είναι οι: Μαριάνα Ματσουκάτο, καθηγήτρια. Οικονομικών της Kαινοτομίας στο UCL, Νικόλαος Κτιστάκης, Group Leader στο Ινστιτούτο Babraham του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ, Kevin Morgan, καθηγητής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, Mike Romanos, CEO της Microbiotica Ltd, Ελευθέριος Τσουλφίδης, καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θωμάς Μούτος, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Βαΐτσος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεράσιμος Ζαχαράτος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Γιώργος Πετράκος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. (News.gr  Δημοσίευση: 21:17 | 10/03/2017 ).

Χαράς ευαγγέλια. Τώρα θα σκίσουμε. Και το όραμα του εξαιρετικού υπουργού κ. Αλέκου Φλαμπουράρη θα καταυγάσει το στερέωμα.

Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα ο εκλεκτός καθηγητής και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου, θα μπορεί να μετρά πλέον τις νέες θέσεις εργασία όχι με το σταγονόμετρο, αλλά με τη μέθοδο Ξέρξη.

Αλληλούια.
Δημοσίευση σχολίου