Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Ιστορική Επέτειος, για συγχαρητήρια, προβληματισμό και καθαρή ματιά στο Μέλλον …

Το χρονικό της ευρωπαϊκής ενοποίησης από τη συνθήκη ΕΚΑΧ μέχρι σήμερα

Βήμα - βήμα η πορεία προς μία ενιαία κοινότητα σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο


Η υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης: Στις 25 Μαρτίου 1957 εκπρόσωποι των έξι ιδρυτικών μελών συγκεντρώνονται στην ιταλική πρωτεύουσα και υπογράφουν στο Παλάτι του Καπιτωλίου τη Συνθήκη της Ρώμης, με την οποία ιδρύεται η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Διακρίνονται (από αριστερά) οι Βέλγοι Πολ Ενρί Σπάακ (υπουργός Εξωτερικών) και Ζαν Σαρλ Σνόι ντ’ Οπιέρ (επικεφαλής διπλωματικής αποστολής), οι Γάλλοι Κριστιάν Πινό (υπουργός Εξωτερικών) και Μορίς Φορ (γραμματέας του υπ. Εξωτερικών … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:07:00, Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 07:00).

Σήμερα εορτάζονται τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας.

Υποβάλουμε το σεβασμός μας και τις ευχαριστίες μας στους πρωτοπόρους της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης.

Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά και εποικοδομητικά για να είναι   σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση παγκόσμια δύναμη και ο καλύτερος πρεσβευτής για κοινωνική δικαιοσύνη, ποιότητα ζωής και καλύτερες ευκαιρίες για όλους μας και  ιδιαίτερα για τους νέους μας.

Να πάψουν επί τέλους οι πληρωμένοι, ανίκανοι και μωροί κοντυλοφόροι να την πυροβολούν και να προσπαθούν να την απαξιώσουν και να την διαλύσουν, ενώ επωφελούνται από τις δυνατότητες που παρέχονται σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των στρατευμένων κοντυλοφόρων.

Αφήστε το μίσος – εσείς ανθρωπάκια της τιβί και των ΜΜΕ - και γράψτε σοβαρά, πολιτισμένα, αντικειμενικά και με επαίνους για όλα τα θετικά που προσφέρει η Ενωμένη Ευρώπη. Αν μπορείτε!
Δημοσίευση σχολίου