Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Να βάλουμε ένα στοίχημα ...

Σχεδόν όλοι οι αρθρογράφοι και οι αναλυτές περιγράφουν αρνητικά στοιχεία της πραγματικότητας και φαίνεται να αρέσκονται στην άρνηση,  στη δυστυχία,  στις αποτυχίες, στα κακώς κείμενα, στα λάθη. Σε ότι τέλος πάντων είναι αρνητικό και έχει αρνητικές επιπτώσεις, αντικειμενικά ή κατ' αυτούς και μόνον.

Και όμως θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό και ελπιδοφόρο αν οι κύριοι αυτοί αποφάσιζαν - έστω για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα το μήνα ή το έτος - να γράφουν με θετική οπτική,  να σχολιάζουν ότι είναι θετικό, να επαινούν τα επιτεύγματα, να προβάλλουν ιδέες και προτάσεις για το μέλλον κλπ.

Την ίδια τακτική θα θέλαμε να ακολουθεί και η τηλεόραση, τόσο στην εκφορά του λόγου όσο και στις εικόνες καΙ τα βίντεο.

Περιμένουμε το μοναδικού ηθικού εκτοπίσματος ΕΣΡ να μελετήσει την πρότασή μας και να πράξει αναλόγως. Και να μας απαντήσει στο άλλο ερώτημα που θέσαμε για 50% (ας πούμε) θετικές ειδήσεις κάθε φορά - βλέπετε π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2017/03/blog-post_2.html και http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/11/blog-post.html.

Δυστυχώς αυτά που γράψαμε προηγουμένως τα σκεφτήκαμε στο όνειρό μας και μετά ξυπνήσαμε.
Δημοσίευση σχολίου