Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Φοροφυγάδες, ψεύτες, απατεώνες όλου του κόσμου η Ελλάδα σας περιμένει …

Φυλάκιση 30 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Στ. Ψυχάρη για ανακριβή «πόθεν έσχες»

×


Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, επέβαλε το Ι' Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, που κηρύχθηκε ένοχος για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί «πόθεν έσχες» κατ’ εξακολούθηση.

Στην δικογραφία που κρίθηκε από το δικαστήριο, στον εκδότη καταλογίζονταν έξι πράξεις που αφορούσαν τα οικονομικά έτη 2010 έως και 2014 και τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των ετών 2011 έως 2015. Το δικαστήριο ωστόσο έκρινε, ομόφωνα, ένοχο τον εκδότη, για τέσσερις από αυτές. Την ενοχή του κ. Ψυχάρη ζήτησε με την πρότασή της και η εισαγγελέας της έδρας … (ΚΑΘΗΕΡΙΝΗ, 28 Μαρτίου 2017).

Η αδέκαστη και άτεγκτη Ελληνική δικαιοσύνη μίλησε.

Ο κ. Ψυχάρης θα πανηγυρίζει και θα ανοίγει σαμπάνιες εις υγείαν των κοροΐδων νομοταγών πολιτών. Που νομίζουν ότι ο Νόμος είναι νόμος και οι ταγοί της δικαιοσύνης εργάζονται ακατάπαυστα και με αυταπάρνηση υπέρ την νομιμότητας.

Τι είχε ο κ. αυτός και τι έχασε;

Απολαμβάνει όλα όσα συσσώρευσε τα προηγούμενα έτη, ενώ δημιούργησε περιουσία και ζει βασιλικά. Και ειρηνικά. Και με το νόμο στο  πλευρό του.

Ίσως έλαβε τη Θεία Χάρη ως διοικητής του Αγίου ’Όρους και έτσι πέρασε αλώβητος και αυτό το εμπόδιο.
Δημοσίευση σχολίου