Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Δε μας τα λέει καλά ο θαυμάσιος κ. Ζαμπίρας, αν τον έχετε ακουστά  …

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΙΡΑΣ  Το απόρρητο των επικοινωνιών στη σύγχρονη εποχή

Πυκνώνουν στις μέρες μας σε παγκόσμιο επίπεδο οι περιπτώσεις υποκλοπών επικοινωνιών,

Υπάρχει άραγε απόρρητο επικοινωνιών; ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2 Μαρτίου 2017

ακόμη και σε προηγμένες επικοινωνιακά χώρες, μεταξύ υψηλόβαθμων αξιωματούχων που εννοείται ότι έχουν αυξημένη προστασία. Οι αποκαλύψεις Σνόουντεν για γενικευμένες παρακολουθήσεις ηλεκτρονικών επικοινωνιών από τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ επαληθεύουν τον ως άνω ισχυρισμό. Αυτό οφείλεται κυρίως στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξελίξεις που δημιουργούν «κίνητρα» σε κάθε μορφής εξουσίες ή συμφέροντα, ώστε να αποτολμούν παραβιάσεις του απορρήτου των επικοινωνιών. Αντίστοιχα φαινόμενα εμφανίζονται όχι μόνο σε αξιωματούχους αλλά και σε απλούς πολίτες για διάφορους λόγους και αιτίες … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 27.02.2017).

Το μόνο που καταλάβαμε είναι ότι θα εφαρμόσουμε όποτε δεήσουμε τη νέα σχετική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και εμείς ως χώρα και αρχές δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτε άλλο. Ούτε να συνεργαστούμε, ούτε να προτείνουμε, ούτε ίσως να διαφωνήσουμε. Αρκεί να πέφτει αδιαλείπτως και συστηματικά παχυλός- υποθέτω -μισθός.

Θα θάλαμε αν ακούσουμε μέτρα που εφαρμόζει η Αρχή και η διοίκηση προκειμένου να προστατεύονται οι πολίτες από το οργανωμένο έγκλημα και τις εγκληματικές ενέργειες κακών πολιτών εις βάρος άλλων και του κοινωνικού συνόλου.

Η εικόνα που εμείς αποκομίζουμε ως νομοταγείς πολίτες είναι ότι είμαστε εντελώς απροστάτευτοι και οι ανεξάρτητες αρχές είναι μόνον για τα μάτια και να μισθοδοτούν κολλητούς, φίλους, διαπλεκόμενους και προθύμους.

Αν κάνουμε λάθος να μας το υποδείξουν με έργα και αποτελέσματα.
Δημοσίευση σχολίου