Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Τα εισαγόμενα προϊόντα «πνίγουν» την ελληνική αγορά και μέσα στην κρίση …Ελληνες παραγωγοί μετέφεραν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στο εξωτερικό και πλέον… εξάγουν την παραγωγή τους στη χώρα καταγωγής τους, επιβαρύνοντας το εμπορικό ισοζύγιο. Ελληνες καταναλωτές απέκτησαν νέες συνήθειες και «πρότυπα», ενώ στράφηκαν μαζικά στα εισαγόμενα για να εκμεταλλευτούν τη χαμηλότερη τιμή πώλησης … (
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 25.03.2017).
Τα πράγματα είναι πολύ απλά ή αλλιώς το παιχνίδι είναι χαμένο και θα διολισθαίνουμε καθημερινώς σε μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση.

Οι άθλιοι πολιτικοί πρέπει να κάτσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να συμφωνήσουν πως θα περιοριστούν οι εισαγωγές, θα αυξηθούν οι εξαγωγές και θα εξασφαλιστεί ποιότητα σε όλα τα στοιχεία παραγωγής και υπηρεσιών της χώρας.

Η ελληνική γυφτιά, η κακογουστιά, η αρπακόλλα, η κλεψιά, η άγνοια και η μαγκιά πρέπει να εκλείψουν οριστικά από την Ελλάδα, τους Έλληνες και τα προϊόντα τους.

Απλά και κατανοητά πράγματα. Για όλους εκτός από τους ναρκισσευόμενους, άθλιους πολιτικούς που ξημεροβραδιάζονται καυγαδίζοντας, τρώγοντας και πίνοντας από το δημόσιο ταμείο, εργαζόμενοι αποκλειστικά για την εκλογή τους ή την επανεκλογή τους, ενώ το καράβι βουλιάζει και εμείς οι νομοταγείς πολίτες δεν διαθέτουμε ούτε σωσίβια, ούτε ελπίδα ότι θα αλλάξει η μοίρα μας.
Δημοσίευση σχολίου