Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Σταθάκης για ΔΕΣΦΑ: Δεν είναι ατόπημα η προαγωγή πριν τη συνταξιοδότηση …

Δεν αποτελεί ατόπημα η περίπτωση προαγωγής πριν από τη συνταξιοδότηση στον ΔΕΣΦΑ, σύμφωνα με όσα απάντησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης

Ανάλγητοι υπουργοί εναντίον ανέργων ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 8 Μαρ 2017
στη Βουλή. Ο κ. Σταθάκης διαχώρισε πλήρως την περίπτωση του ΔΕΣΦΑ από όσα είχαν συμβεί με τις αυξήσεις αμοιβών στελεχών στον ΑΔΜΗΕ, υπόθεση για την οποία, όπως έσπευσε να υπογραμμίσει, η κυβέρνηση έδωσε αμέσως το στίγμα της.
Και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει την αδιαπραγμάτευτη θέση πως στους οργανισμούς που εποπτεύονται από το υπουργείο οι διοικήσεις θα αμείβονται με την αμοιβή του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου και δεν θα ισχύσει η απελευθέρωση του πλαφόν.

«Είναι σαφής η θέση μου. Για το εάν υπάρχει ζήτημα για προαγωγή προ της συνταξιοδότησης και αν αυτή είναι θεμιτή», ο κ. Σταθάκης επέμεινε ότι δεν υπάρχει θέμα επικαλούμενος την πρακτική που ισχύει στο δημόσιο, όπου ο τμηματάρχης γίνεται ο διευθυντής ή ανεβαίνει βαθμό ο στρατιωτικός. «Εάν η προαγωγή πριν τη συνταξιοδότηση είναι το απόπημα, δεν είναι ατόπημα. Βρήκατε λάθος πεδίο για να ανακαλύψετε σκάνδαλο», είπε ο κ. Σταθάκης απευθυνόμενος στη ΝΔ. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 16:03, 8 Μαρτίου 2017).

Παραλογισμός. Αναισχυντία. Απληστία.

Αντί να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και τις αδικαιολόγητες σπατάλες του δημοσίου χρήματος υπέρ κάποιων πολιτών που βρίσκονται σε καίριες θέσεις, επικαλούνται τον παράλογο κανόνα που θέσπισαν άφρονες πολιτικοί, για να δικαιολογήσουν τις προσφορές φίλους.

Κάποτε θα ξεσηκωθούν οι άνεργοι και οι νέοι και θα σαρώσουν όλους τους πλούσιους καπιταλιστές κομμουνιστές που κυβερνούν με ανάλγητο τρόπο εις βάρος όλων των νομιμοφρόνων  πολιτών.

Ντροπή σου κ. Σταθάκη. Ήσουν και καθηγητής φοιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου