Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

«Πρωτιά» της Ελλάδας στις καισαρικές …

Σε 56,8% ανέρχεται το ποσοστό των καισαρικών επί του συνόλου των γεννήσεων στην Ελλάδα, αριθμός πολύ πάνω από τα αποδεκτά επίπεδα σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με το πόρισμα του ελληνικού παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το οποίο δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός τη Δευτέρα.


Κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το φυσιολογικό ποσοστό καισαρικών τομών, είναι το 15%. Οι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερβαίνουν το φυσιολογικό ποσοστό αυτό κατά το διπλάσιο, φθάνοντας το 30% σε καισαρικές, στο σύνολο των τοκετών … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 13.03.2017 : 22:50).

Πρόκειται για πολύ παλιά αμαρτία. Χωρίς συνέπιες για κανένα. Και για συνέπειες που πρέπει να είναι μεγάλες και σε πολλές περιπτώσεις καταλυτικές για τη ζωή ανθρώπων.

Φαίνεται η Ελλάδα να έχει γεμίσει με επιόρκους ιατρούς που καθοδηγούνται αποκλειστικά από το εύκολο και μεγάλο κέρδος και βάζουν σε τελευταία μοίρα τη δεοντολογία, τους επιστημονικούς όρκους, την ηθική και τις επιστημονικές καλές πρακτικές.

Που είναι οι υπέρμαχοι των Νόμων ιατρικοί Σύλλογοι και οι λαλίστατοι πρόεδροί τους, με προεξάρχοντα τον θαυμάσιο κ. Γεώργιο Πατούλη;

Που είναι οι επιθεωρητές Υγείας; Που είναι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, εκτός της ανακοίνωσης των απαράδεκτων στατιστικών; Που είναι  οι στρατιές των αρμοδίων; Ναι όλων αυτών που βρίσκονται σε παντοτινή λευκή απεργία που εγείρει βάσιμες υποψίες ανικανότητας, χρηματισμού και διαπλοκής;

Έγκλημα κατά του Έθνους και των νομιμοφρόνων πολιτών, θύματα μονίμως της συνέπειάς τους, των ανθρωπίνων περιορισμών και του αλλοπρόσαλλου κράτους και των παραφυάδων αυτού. Το επιστημονικό παρακράτος.
Δημοσίευση σχολίου