Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Προαγωγές για μεγαλύτερες συντάξεις ...

Το δρόμο άνοιξαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι καραβανάδες.  Προτού τους αποστρατεύσουν ακόμα και στα πενήντα τους, για να βάλλουν στα πόστα νεότερους πραιτοριανούς, τους προβίβαζαν πρώτα και έτσι όλα μέλι γάλα. Η ίδια αντίληψη επικρατεί και στα ΑΕΙ με την εκλογή σε θέση καθηγητών, ατόμων που υπηρετούν και θα συνταξιοδοτηθούν σε ένα ή 2-3 χρόνια.

Αλλά το ασφαλιστικό σύστημα αύξανε συνεχώς τα ελλείμματά του, με όλες τις τραγικές και προφανείς συνέπειες.

Τώρα οι θαυμάσιοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επεκτείνουν το σύστημα στα κομματικά πρωτοπαλίκαρα.

Φαίνεται ότι όλα γίνονται και με την ανοχή ή τη σύμφωνη γνώμη των Θεσμών.

Αυξήσεις και καλοί μισθοί πρέπει να δίνονται σε νέους ανθρώπους με παιδιά και όχι σε συνταξιούχους, όπως λέγαμε από το 2008 - βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/03/blog-post_9498.html.
Δημοσίευση σχολίου