Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Πάνω από 150.000 οι αιτήσεις αποποίησης κληρονομιών το 2017 …




Tα στοιχεία για τις αποποιήσεις κληρονομιάς που σόκαραν –ειδικούς και μη– «μιλούν» πλέον για μια νέα κατάσταση πραγμάτων στην ελληνική κοινωνία της κρίσης και της ύφεσης. Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με ένα συνεχώς αυξανόμενο κύμα πολιτών, που σπεύδει να «πετάξει» από πάνω του ακίνητα και περιουσίες, αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις τους … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 26.03.2017).
Χαράς ευαγγέλια για τους Έλληνες που ζουν παρασιτικά και τα πάσης φύσεως αρπακτικά.

Λογικά όπως η άθλια διοίκηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρίσκει τρόπους να κάνει ιδιοκτήτες όλους τους κακοπληρωτές και όλους τους μάγκες που αρνούνται να πληρώνουν τα δάνειά τους, έτσι θα έπρεπε για λόγους δίκης τους συνέπειας αλλά και λογικής, να βρουν τρόπους να διατηρούν την επιμέλεια και την αξιοποίηση των κληρονομούμενων περιουσιών οι κληρονόμοι, ενώ αυτές θα παραμένουν στο κράτος. Ή κάτι ανάλογο.

Μήπως πρέπει επίσης το άθλιο ελληνικό κράτος να δημιουργήσει τάχιστα ένα μηχανισμό καταγραφής, προστασίας, και αξιοποίησης όλων αυτών των περιουσιών που, όπως δείχνει η Ελληνική Ιστορία ανέκαθεν, θα αποτελέσουν αντικείμενο, αποψίλωσης, βανδαλισμών, κλοπών, λεηλασιών, απαξίωσης, καταλήψεων και στόχους καταπατητών;

Άλλες προτάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου