Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Ερώτημα 290ο … για το νομοθετικό κυκεώνα …

Γιατί οι κυβερνήτες μας και το πολιτικό σύστημα εν γένει, αρνείται πεισματικά να δώσει λύση στη τραγική, αλλά πηγή πλούτου και απασχόλησης, κατάστασης με την πολυνομία και άσκοπη διατήρηση νόμων και διατάξεων που στραγγαλίζουν κυριολεκτικά την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό;

Επαναφέρουμε την πρότασή μας του 2007 – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2007/10/blog-post_04.html - και ζητούμε άμεση υιοθέτηση και εφαρμογή.

Τελευταίο παράδειγμα παραλογισμού το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που βρίσκονταν σε διαβούλευση μέχρι τις 24/4/2017.
Δημοσίευση σχολίου