Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Αλλαγές κορυφής στη διοίκηση της ΕΒΖ …

Νέο διοικητικό σχήμα τοποθετήθηκε στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά το ξήλωμα της προηγούμενης διοίκησης, κατόπιν εντολής του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τρίτος πρόεδρος της ΕΒΖ (στα δυόμισι χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ) ορίστηκε ο κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής και αντιπρόεδρος ο Γαβριήλ Κερμανίδης, ενώ χρέη διευθύνοντος συμβούλου ανέλαβε ο Μιχάλης Κεφαλόπουλος και αναπληρωτής του ο Αντώνης Μπούρης … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 10:35, 11 Απριλίου 2017).
Φαίνεται ότι οι λογικές διεργασίες ανάδειξης ηγετών σε φορείς ελεγχόμενους από το κράτος είναι ανάθεμα και τηρείται ως κόρη οφθαλμού η επιλογή προσώπων με κομματικά, πρωτίστως, αλλά και κριτήρια εμπιστοσύνης, φιλικών σχέσεών, πολιτικού κόστους, εξασφάλισης συνοδοιπόρων και ομοϊδεατών και άλλα χριστιανικά και παραδοσιακά.

Ούτε λόγος για προκήρυξη, για προδιάγραφες, για καθηκοντολόγιο, δέσμευση επίτευξης στόχων, αμοιβές ανάλογα με τα επιτεύγματα και άλλα πολλά ευρωπαϊκά και επιστημονικά και τεχνοκρατικά.

Καλή επιτυχία φιλαράκια, αν και η τύχη των προηγούμενων (σύμφωνα με το άρθρο) πρέπει να σας κάνει μάλλον απαισιόδοξους για την πορεία σας.
Δημοσίευση σχολίου