Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 18 Απριλίου 2017

  Άγιες ημέρες, αλλά διαρκής αλητεία …

Πραγματοποιήσαμε τις ημέρες του Πάσχα ένα σύντομο ταξίδι από την Αθήνα στην Καλαμάτα.

Η έξοδος τη Μεγάλη Παρασκευή δοκίμασε τις αντοχές των οδηγών και των επιβατών, αφού χρειάστηκαν 4 ώρες και 30 λεπτά περίπου για τη διαδρομή των 250 χλμ.. Η επιστροφή ήταν υπό πολύ καλύτερες συνθήκες, παρά τη μεγάλη σχετικά κίνηση - μεταξύ 11:00 και 14:00 ώρες.

Το χαρακτηριστικό της διαδρομής είναι η απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν όλοι οι νομοταγείς πολίτες, να βλέπουν μάγκες οδηγούς να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα στη ΛΕΑ, ενώ οι άλλοι ακολουθούν τους κανόνες.

Περιττό να πούμε ότι δεν είδαμε σχεδόν πουθενά περιπολικά και τροχαία. Μάλλον τα όργανα απολάμβανα πληρωμένες διακοπές Πάσχα.

Όταν υπάρχουν δυσκολίες στην κίνηση των αυτοκίνητων στους αυτοκινητόδρομους, ίσως οφείλονται σε κάποιο ατύχημα μικρό ή μεγάλο ή ειδικές συνθήκες που επιβάλλουν την παρέμβαση των εντεταλμένων οργάνων, Αυτήν ακριβώς την παρέμβαση εμποδίζουν έως και καταργούν προκλητικά και εγκληματικά οι μάγκες του κινούνται στη ΛΕΑ.

Εκτός από τα μεγάλα πρόστιμα για την παράλογη και αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά, πρέπει να υπάρχει άμεση ακινητοποίηση του οχήματος, αφαίρεση αδείας οδηγού και αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποχρεωτική προσφορά κοινωνικής εργασίας, τουλάχιστον 20 ημερών.

Για κάποιο τουλάχιστον διάστημα ίσως είναι  σκόπιμο να τοποθετούνται εγκάρσια στη ΛΕΑ 1 ή 2 ειδικά πλαστικά στοιχεία με νερό, 

 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΘΑΙΑ NEW JERSEY
ώστε να εμποδίζεται η συνεχής κίνηση στη ΛΕΑ. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η τοποθέτηση καμερών καταγραφής των παραβατών και η αποστολή των πρόστιμων στους παραβάτες μέσω Εφορείας.  

Το πρόβλημα με την παραβατική συμπεριφορά δεν είναι των Ελλήνων, αλλά των εντεταλμένων οργάνων που αδιαφορούν, δεν κάνουν τη δουλειά τους, δεν βρίσκονται ποτέ στην κατάλληλη θέση και κάνουν τα στραβά μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου