Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Αρώματα και Χρώματα ...

Κάποτε οι δήμαρχοι φρόντιζαν τις πόλεις τους και στην Ελλάδα.

Σήμερα και πάλι ο δήμαρχος Αθηναίων, πρέπει να πρωτοστατήσει με κάθε μέσο, να απομακρυνθούν από την Αθήνα όλα τα ακατάλληλα φυτά και να φυτευτούν νεραντζιές, Χιώτικα Γιασεμιά και Βουκαμβίλιες.

Η Αθήνα πρέπει και πάλι να αποκτήσει αρώματα και χρώματα.

Και να μιλήσει για την ανάγκη έρευνας προκειμένου οι ελληνικές Βουκαμβίλιες να αποκτήσουν και άρωμα. Άλλωστε επαίρεται ότι διαθέτει πολύ καλά φυτώρια εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή και ελπίζουμε να μην ποδοπατηθούν και εξαφανιστούν από τις ορδές των φιλάθλων που θα προσκυνούν τη θέα μπάλα κάθε Κυριακή στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που ετοιμάζει.
Δημοσίευση σχολίου