Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Έξω ο άνθρωπος που έπρεπε να καταδικαστεί επί εσχάτη προδοσία …

Βρήκε τα χρήματα για την εγγύηση ο Άκης Τσοχατζόπουλος


Δεν αποκλείεται ο κ. Τσοχατζόπουλος να αποφυλακιστεί και εντός της ημέρας, μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγκεντρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εγγυοδοσία των 200 χιλιάδων ευρώ που είχε επιβάλει το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Άκη Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Μία μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος για μείωση της εγγυοδοσίας, τα χρήματα φαίνεται να συγκεντρώθηκαν από δωρεές φίλων του… (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:13:22, Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 13:11).

Συγχαρητήρια στο νομικό μας πολιτισμό και σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να μην πληρώνουν ποτέ οι εγκληματίες για τα εγκλήματά τους, εκτός και αν έχει κλέψει καμιά φραντζόλα ψωμί.

Ποιος κοινός πολίτης μπορεί να βρει 200.000 € στο άψε σβήσε, για να βγει από τη φυλακή και να απολαμβάνει πλέον τα κλεμμένα;

Αλί και τρισαλί.
Δημοσίευση σχολίου