Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

  Απαράδεκτη προπαγάνδα …

Ο εκλεκτός πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε από κοινού με τον εξαιρετικά δραστήριο και θαυμάσιο δήμαρχο Αθηναίων κ. Γεώργιο Καμίνη (συγκρατήστε σας παρακαλούμε τα ονόματα!) να κατασκευάσουν τεράστιο γήπεδο ενός του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή.

Ότι δεν τόλμησε λόγω νομικών δεσμεύσεων και χρήσεων γης του Πάρκου, το επάρατο παλιό πολιτικό σύστημα, το τολμά τώρα η πρώτη φορά αριστερά.

Βέβαια το θέμα δεν έκλεισε ακόμα και θα δούμε πολλές παραστάσεις και επεισόδια με μεγάλο ενδιαφέρον και μάλλον άγνωστη κατάληξη.

Οι προπομποί όμως των διαπλεκομένων συμφερόντων ξεκίνησαν το θεάρεστο έργο τους, στο οποίο πολύτιμος συμπαραστάτης είναι και η κρατική ΕΡΤ (δείτε το μεταμεσονύκτιο δελτίο ειδήσεων). Ενώ το συγκρότημα του Φαλήρου φρονίμως ποιών σιωπά μεγαλοφώνως.

Μπορείτε να διαβάσετε την είδηση στο http://athensasclepieionpark.blogspot.gr/2017/04/blog-post_28.html .

Ελπίζουμε να τη γλυτώσει η Αθήνα για ακόμα μια φορά και να μην εκτελεστεί το σχεδιαζόμενο ανοσιούργημα.
Δημοσίευση σχολίου