Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας …

Έτοιμο το γήπεδο, έτοιμες και οι εμπορικές χρήσεις (κάτω δεξιά)

Το σύνολο της αντιπολίτευσης όσο και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του δημάρχου που μίλησαν, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κατασκευή γηπέδου στο Γουδή. Ο δήμαρχος Αθηναίων υπενθύμισε την τότε δήλωσή του, ότι «στεκόμαστε θετικά σε πρωτοβουλίες τέτοιες, με την προϋπόθεση να υπάρχει η συναίνεση των εμπλεκομένων μερών και κυρίως των κατοίκων». … (http://www.sdna.gr , 27 Απριλίου 2017, 21:10).

Εγώ αν ήμουν δήμαρχος και δη Αθηναίων, θα ντρεπόμουν. Έτσι απλά και κατανοητά.

ΥΓ: Θυμηθείτε ότι ο κ. Γεώργιος Καμίνης υπήρξε για πολλά χρόνια Συνήγορος του Πολίτη. Εκείνος το ξέχασε αν και πέρασε φαίνεται καλά, πολύ καλά.
Δημοσίευση σχολίου