Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Σεσημασμένοι οι δράστες της ληστείας στο Π. Φάληρο …

Για βαριά αδικήματα είναι σεσημασμένοι επίσης και οι δύο συλληφθέντες για την ληστεία θρίλερ, ενώ ο ένας από αυτούς εκτός των άλλων, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η πανταχού παρούσα αστυνομία ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 3 Απρ 2017

Σεσημασμένοι για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές ήταν σύμφωνα με την αστυνομία οι ληστές οι οποίοι εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο Μολδαβός ληστής ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι 5ου ορόφου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει μετά την ένοπλη ληστεία, συμμετείχε σε ληστεία μετά φόνου.

Για βαριά αδικήματα είναι σεσημασμένοι επίσης και οι δύο συλληφθέντες για την ληστεία θρίλερ, ενώ ο ένας από αυτούς εκτός των άλλων, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και για απόπειρα ανθρωποκτονίας … (
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:04/04/2017 01:23, Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 22:20).

Ο Ελληνικός νομικός πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο.


Εγκληματίες όλου του κόσμου, ελάτε στην Ελλάδα στο Ελντοράντο της παρανομίας. Εκεί όπου κάθε καρυδιάς καρύδι απολαμβάνει μοναδικά δικαιώματα. Ακόμα και ο φόνος μετά ληστείας επισύρει μερικούς μήνες ταλαιπωρία αν βέβαια συλληφθείς και μετά, είσαι εκ νέου ελεύθερος να εξασκήσεις το επάγγελμα που καλά γνωρίζεις. Χωρίς κανένας από τους ταγούς του συστήματος, αστυνομία, δικαιοσύνη, διωκτικές αρχές,  επιφορτισμένοι με την επιβολή του Νόμου να ασχοληθούν και πάλι μαζί σου.

Οι 4 φίλοι από τη Ρωσία, την Αρμενία, ο άτυχος Μολδαβός και ο ελεύθερος άγνωστος το αποδεικνύουν και κανείς στην Ελλάδα δε χαλά τη ζαχαρένια του για τέτοια ασήμαντα περιστατικά.

Ελλάς (όχι των Ελλήνων, αλλά των αρχών!) το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει!
Δημοσίευση σχολίου