Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Αποφυλακίζεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος …

«… Την αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου

Άκης Τσοχατζόπουλος Εκλεκτός Έλλην πολίτης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 5 Απριλίου 2017
με οριακή πλειοψηφία τριών ψήφων υπέρ έναντι δύο κατά, αποφάσισε, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών σε δεύτερο βαθμό με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό … « (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, . ΕΛΛΑΔΑ 12:13, 5 Απριλίου 2017).

Δε με πειράζει η αποφυλάκιση ενός άρρωστου – αν είναι  αλήθεια – ανθρώπου.

Με πειράζει που εγκλημάτησε ενώ απολάμβανε αξιωμάτων που λάθρα ανέλαβε ενώ ήταν ένα αισχρό υποκείμενο, ότι διαχειρίζονταν κρατικές υποθέσεις, ότι προφανώς όλες οι μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών γνώριζαν την προδοτική συμπεριφορά του, ότι έγινε πλούσιος και απολάμβανε προκλητικά πλούτη και αξιώματα, ενώ ήταν ένας προδότης και τιποτένιος.

Με πειράζει που δεν του πήρε το κράτος όλα τα κλεμμένα, δε του στέρησε όλα τα αξιώματα και τα δικαιώματα ως πολίτη και τώρα τον αφήνει ελεύθερο να απολαμβάνει τα κλεμμένα και τα προϊόντα των εγκλημάτων του εις υγείαν του κορόιδου λαού.

Θα ήθελα να τον δω στα δημόσια συσσίτια των δήμων και να ενδύεται από τα φιλόπτωχα ταμεία των φιλεύσπλαχνων πολιτών. Και να προσφέρει κοινωνικό έργο με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει και μέχρι να τερματίσει τον άσωτο βίο του.
Δημοσίευση σχολίου